Opinie oddział Getin Bank Dębica

GETIN Bank
Adres:
Rynek 4
Dębica
Powiat dębicki
Polska
Liczba głosów: 1
Średnia ocena: 2.0 na 5.0
  • Średnia ocena: 2.0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

UWAGA OSZUKUJĄ W GETIN BANKU W DĘBICY,JEDNĄ Z OSZUSTEK JEST MARIA ŁOKIEC ZAM. DĘBICA UL.PAN TADEUSZA 14/35

Data utworzenia: 23 listopada 2012, IP: 80.50.126.134

Polecam szczególnie ROR z zwrotem za płacenie na stacji benzynowej 50 zł mce - świetna sprawa.

Data utworzenia: 20 listopada 2013, IP: 82.177.194.37

Cholerne pindunie, ruszaja sie jak slimak w smole ponad godzina czekania zeby wybrac pieniadze ktorych nie dostalem bo niemieli na tyle odradzam ten oddzial zamykam tam konto i nigdy tu wiecej nie wroce.

Data utworzenia: 4 stycznia 2019, IP: 82.132.187.148

Byłam w tym Oddziale na początku marca 2019r. miła obsługa nie czekałam długo, wybrałam pieniądze i uzyskałam potrzebne informacje.

Data utworzenia: 28 marca 2019, IP: 185.38.225.66

Przystojny Dyrektor.... ładne Panie obsługujące....do tego pełen profesjonalizm....odwiedzam ten Bank często.

Data utworzenia: 28 września 2019, IP: 31.60.103.50

Twoja opinia o oddziale

Zobacz najbliższe oddziały banku Getin w miejscowości Dębica

Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.