Opinie Eurobank Sandomierz Millennium

Bank Millennium
Adres:
Mickiewicza 43/06/b
Sandomierz
Powiat sandomierski
Polska
Liczba głosów: 1
Średnia ocena: 5.0 na 5.0
  • Średnia ocena: 5.0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

Szybko i miło , tak dalej

Data utworzenia: 17 maja 2013, IP: 83.28.245.27

Naj gorsza obsługa z jaką się spotkałem od Pani Magdy jest grubiaska hamska i bezszczelna zero kultury

Data utworzenia: 2 stycznia 2019, IP: 31.0.123.23

Nalepsz obsługa, pełen profesjonalizm, aż miło przyjśc do takiego Banku. Pani Magda najlepsza zawsze grzecznie i spokojnie doradzi. Oby więcej takich ludzi.

Data utworzenia: 22 września 2019, IP: 79.185.5.142

Bardzo dziękuję Pani Magdalenie za wyrozumiałość i pomoc. Nie sądziłam że są jeszcze tak wspaniali ludzie. Zawsze uśmiech na twarzy i fachowość. Jeszcze raz dziękuję.

Data utworzenia: 22 września 2019, IP: 37.47.122.42

Obsługa już w obecnym Millennium to porażka brak jakiejkolwiek wiedzy opryskliwisc wieczne kolejki spowodowane niedouczonym personelem. Wstyd

Data utworzenia: 28 grudnia 2019, IP: 37.47.112.27

Obsługa bardzo miła i pomocna. Kredyt przeniosłem ze swojego banku na lepszych warunkach. Na razie spoko.

Data utworzenia: 16 lutego 2020, IP: 79.185.121.126

Obsługa bardzo miła i pomocna ,a pozatym fajna oferta konsolidacji

Data utworzenia: 1 kwietnia 2020, IP: 37.47.83.53

Opinie pisane przez pracowników albo przez kierownika.

Data utworzenia: 10 sierpnia 2020, IP: 188.146.45.135

Oddział ok

Data utworzenia: 12 listopada 2020, IP: 94.246.170.133

Twoja opinia o oddziale

Zobacz najbliższe oddziały banku Millennium w miejscowości Sandomierz

Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.