Opinie oddział PKO BP O 1 Sierpc

PKO Bank Polski
Adres:
Braci tułodzieckich 17a
Sierpc
Powiat sierpecki
Polska
Liczba głosów: 2
Średnia ocena: 3.0 na 5.0
  • Średnia ocena: 3.0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

Bardzo zła robiłem polisę OC pracownik pomylił się musiałem być już trzy razy na poprawkach a co do ubezpieczeń asistans to zero wiedzy zadałem pytanie to pracownik dzwoni na infolinię żeby się dowiedzieć

Data utworzenia: 16 listopada 2019, IP: 5.184.82.132

Pracownik pomylił się z polisa i cały czas twierdził że nie jego wina miał dowód rejestracyjny przed sobą i wpisał zle dane samochodu

Data utworzenia: 21 listopada 2019, IP: 5.184.79.143

Nie polecam tej placówki żeby robić ubezpieczenia

Data utworzenia: 21 listopada 2019, IP: 5.184.79.143

Pani która zrobiła pomyłkę a teraz dzwonię do banku do niej to nie odbiera a jak odbierze to bardzo nie przyjemna nie polecam robić ubezpieczenia zero wiedzy o asistansie

Data utworzenia: 29 listopada 2019, IP: 5.184.86.234

Pracownik banku zrobił pomyłkę teraz nie odbiera telefonu robi przelewy bez wiedzy klijeta w jego sprawie potwierdzenia przelewu przysyła SMS co za bałagan a pan dyrektor nic z tym nie robi

Data utworzenia: 17 grudnia 2019, IP: 5.184.73.12

Twoja opinia o oddziale

Zobacz najbliższe oddziały banku Pko w miejscowości Sierpc

Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.